Ny design…

Började tycka att det gamla utseendet var lite tjatigt. Får se om jag gillar det här bättre – jag har ett par andra idéer också.

4 thoughts on “Ny design…

 1. Jag gillade den gamla, och jag tycker om den nya. Framför allt är det samma fascinerande innehåll :)Ett par kommentarer: Du får gärna ha lite mer kontrast mellan bakgrunden och länktexten i högerspalten. Och så var det bokstaven \”Y\” i rubriken… ser den inte mer ut som en fiskmås på en av mina tidiga barnteckningar? 😉

  Like

 2. Konstruktiv kritik, tack tack! Mer kontrast i högerspalten är på gång, det är nog det som jag är mest missnöjd med just nu.Hmm, \”Y\”… jag tycker nog själv mest att det är lite besvärande likt en slagruta, men så länge jag inte säger nåt kanske ingen inser det… 😉

  Like

 3. Rent grafiskt är det kanske onödigt mycket svart mellan \”taglinen\” och själva innehållet. Det kan kanske lösas genom att flytta ned taglinen lite eller genom att göra hjärnan till höger lite mindre. Eller genom att lägga hjärnan i \”högerkolumnen\” och låta innehållet börja tidigare i vänsterkolumnen, men det är en mer omfattande ändring …Bokstaven Y i rubriken tycker jag ser helt ok ut … Möjligen är mellanrummen mellan bokstäver i rubriken aningen ojämt ..?

  Like

 4. RK: tack (något försenat) för kommentarerna. Jag håller med om att det nog egentligen är för mycket svart… Gillar idén med hjärnan i högerkolumnen!Ojämnheterna i mellanrum mellan bokstäverna är tyvärr \”inbyggt\” i typsnittet. Det blir nog väldigt pilligt att ändra.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s